De kenmerken van een Labradoodle

We zi

De pup

Een labradoodle pup in huis

en de laatste tijd regelmatig een Labradoodle met zijn baasje wandelen. Dat is niet voor niets dat er veel Labradoodles worden aangeschaft.

De Labradoodles zijn zeer lieve gezinshonden, maar hebben ook bepaalde eigenschappen en kenmerken. De kenmerken van een Labradoodle moet je weten.

Wanneer je een pup Labradoodle aanschaft, moet je vooraf weten wat je moet doen. Dat kun je allemaal te weten komen door het boek Labradoodle Geheimen te lezen. Het is een goedkoop en leerzaam boek wat je graag zal lezen wanneer je het in je bezit hebt.

Door op deze link te klikken, kun je zien hoe je aan het boek kunt komen!

De kenmerken en eigenschappen van een Labradoodle

Het zijn lieve honden

De Labradoodle pup

Met de kenmerken en eigenschappen van een Labradoodle moet je rekening houden wanneer je hem of haar in huis haalt.

Ook een Labradoodle pup moet vanaf het begin goed worden opgevoed. Het opvoeden moet je doen bij een klein kind, maar zeker ook bij een pup.

Alle gezinsleden moeten allemaal dezelfde regels handhaven. Het moet niet zo zijn dat hij van de ene persoon op de bank mag liggen en van de andere weer niet. Dan weet de pup het niet meer wat goed of fout is.

Het is belangrijk dat je met je pup naar een puppy cursus gaat. Daar leert hij hoe het met andere honden en mensen moet omgaan. Begin daar zo snel mogelijk mee.

Belangrijke zaken als je een pup aanschaft.

Ze zijn in veel kleuren verkrijgbaar

De Labradoodle

Een verzekering afsluiten zodra je een pup in huis haalt is heel belangrijk. Wacht daar niet mee totdat hij ziek wordt. Ga je dan naar een dierenarts en wil je de pup daarna verzekeren dan zal hij voor het voorval waarvoor hij bij de dierenarts is geweest worden uitgesloten. Je moet een pup voor alles kunnen verzekeren.

Een dierenarts is kostbaar wanneer je ernaar toe moet en net als bij een mens is dat meestal meermalen tijdens het leven noodzakelijk.

Wat moet je huis hebben bij de aanschaf van een pup?

De Labradoodle pup

Je moet ervoor zorgen dat je alle nodige spullen voor je pup in huis hebt.
Daarbij kun je denken aan een mand, speeltjes, de juiste goede voeding, bench en nog veel andere producten.

Voor de voeding is het belangrijk dat je een goede soort geeft. je moet geen voeding geven die te zout en te veel dikmakers bevat.

Waar moet een pup ’s avonds liggen?

Een Labradoodle pup

Omdat een Labradoodle van nature een gezinshond is zal hij graag bij de mensen liggen. Hij zal niet afgezonderd willen worden. Plaats daarom de mand bij je zodat de pup je kunt zien.

Wanneer de pup bij je is, kun je hem of haar ook beter in de gaten houden.
Als de pup bij je ligt en wakker wordt, moet je er in het begin direct mee naar buiten gaan om hem of haar zuiver te maken. Op die manier kun je een pup snel zuiver maken, maar je moet er zeker in het begin veel tijd aan besteden.

Je moet ook nooit uitstellen om hem of haar mee naar buiten te nemen. Het maakt niet uit wat voor weer het is. Je moet het ervoor over hebben.

Wat je allemaal kunt doen om je Labradoodle pup snel zuiver te maken kun je lezen in het boek Labradoodle Geheimen.

Klik voor alle weetjes, kenmerken en eigenschappen van de Labradoodle op deze link!

Tijdens het groot brengen.

Labradoodle pup

Labradoodle pup

Wanneer je tijdens het opvoeden van je pup bepaalde zaken niet helemaal vertrouwd, moet je naar een dierenarts gaan. Hij zal je vaak de oplossing geven.

In de meeste gevallen zal het loos alarm zijn, maar je kunt er beter te vroeg bij zijn dan te laat.

Je zult er bij een Labradoodle alles voor over hebben om hem of haar een goed leven te bieden. Je krijgt er ontzettend veel liefde voor terug van je nieuwe huisdier.

Het is een prachtig huisdier dat je graag wilt knuffelen. Daar zal een Labradoodle graag aan meewerken want het is nu een eenmaal een gezelschapsdier. De kenmerken van een Labradoodle zijn alleen maar positief. Je moet hem of haar wel vanaf het begin goed opvoeden.

Daarna heb je een gezinslid erbij die je zeker niet meer kan missen. Lees daarom goed het boek Labradoodle Geheimen. Je weet dan precies wat je allemaal moet en kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *